Faciliteiten

Wat hebben wij op stal?

20×40 buitenbak
Wij hebben een buitenbak van 20×40 m.
In de bak mag je rijden, mennen, longeren én losgooien. Uiteraard gaan rijden en mennen voor het longeren en losgooien. In overleg is er veel mogelijk. Zo kunnen rijden en longeren soms prima samengaan.
Belangrijk: de bakharkregel: na gebruik van de bak dien je de gehele hoefslag te harken en eventuele gaten die gemaakt zijn, dicht te maken.

rijbak

 

Longeercirckel
We bezitten een fijne longeercirkel waar je met je paard veilig met lange lijnen of los kunt werken.

longeerbak

Kantine
In de kantine vind je een keukentje met een magnetron, koelkast, waterkoker, Senseo-apparaat en toilet. Natuurlijk is er ook een zithoek met lekker zitbanken en een eettafel. In de koude wintermaanden kan je onder het genot van een kopje koffie of soep heerlijk opwarmen.

Dekenrek
Omdat de paarden veel buitenstaan, worden er ook veel dekens gebruikt. Er zijn twee dekenrekken die in de kantine hangen, waar je je deken kunt laten drogen.

Paddocks en weiland
Ieder paard heeft een eigen of gedeelde paddock en weide. De paddocks kunnen het hele jaar door gebruikt worden. De weides kunnen alleen gebruikt worden tijdens het weideseizoen en als het niet te nat is. De paarden lopen anders het gras kapot.

In de weides en de paddocks zijn geen automatische waterbakken. Met behulp van een kruiwagen en waterzak kan je grote bakken met water vullen. In de winter helpen we elkaar om de waterbakken ijsvrij te houden.

Trailerstalling
Het is mogelijk om je trailer op het erf te stallen tegen een geringe vergoeding.

No comments.